Hudební festival Óčko Summer Tour 2023

2. 7. 2023

Jako již tradičně, tak ani letošní léto nebude výjimkou a hudební televize ÓČKO vyrazí za svými hudebními fanoušky do vybraných českých měst a resortů v rámci Óčko Summer Tour, která navazuje na oblíbený projekt ÓČKO Tour de Park.

Díky partnerství naší společnosti v rámci Óčko Summer tour zavítá tento hudební festival během léta do čtyř českých měst a rezortů a to konkrétně 13.7. do Olomouce, 5.8. na Dolní Moravu, 19.8. do Prahy a poslední zastávka, která uzavře celé léto bude 2.9. na Lipně.

V Olomouckých Smetanových sadech se již 13.7. jako hlavní interpretka představí Eva Burešová & band, dále zde vystoupí kapela Highland a Michael Petr s kapelou.

Óčko Summer tour začíná vždy již v 15:00 a návštěvníci se zde mohou mimo hudby těšit na rozmanitý doprovodný program v podobě soutěží, DJ show, dobrého jídla a pro dospělé nebudou chybět ani stánky s proseccem a mnoho dalšího. Celým odpolednem bude na každé zastávce provázet zkušený moderátor televize ÓČKO a Hitradio City 93,7FM - Dominik Vršanský.

Vstup na akce je zcela zdarma.

Těšíme se na společné chvíle s dobrou hudbou a pohodovou letní atmosférou tohoto festivalu.

ELIMON a.s., Vaše Svěží energie

Přidejte se k nám a šetřete díky naší Svěží energii.

Je to snadné. Stačí se nám jen ozvat.

Nechte nám kontakt, zavoláme vám

Nemáte čas to teď řešit? Nevíte, co si připravit? Nic se neděje. Zavoláme vám a předáme si všechny potřebné informace.

Děkujeme za odeslání formuláře.

Nezávazná cenová nabídka

Pošlete nám poslední vyúčtování a my vám zašleme nezávaznou nabídku na dodávky energií. Je to skutečně tak snadné.